Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-کاردار سفارت ایران در تانزانیا در وبینار اتاق‌های بازرگانی ایران و تانزانیا اعلام کرد مبادلات دو کشور در سال گذشته 120 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری آریا، حسین الوندی در وبینار اتاق‌های بازرگانی ایران و تانزانیا افزود: اگر در تانزانیا دانه‌های روغنی تولید کنیم می‌توانیم با شرایط بهتری به ایران صادر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تانزانیا در مس و سنگ آهن معادن غنی دارد؛ در حالی که فقدان سرمایه و تکنولوژی مانع از بهره‌برداری آن‌ها شده است. دامداری در تانزانیا سودآور است و امکان تولید لبنیات و صادرات آن به بقیه نقاط وجود دارد. همچنین در زمینه دانش‌بنیان و پزشکی بستر خوبی برای همکاری وجود دارد.
پاول کوئی، رئیس اتاق بازرگانی تانزانیا، در ادامه این وبینار حوزه‌های انرژی، پتروشیمی، معدن و کشاورزی را از مهم‌ترین حوزه‌های همکاری میان فعالان اقتصادی دو کشور دانست و خواستار حضور بیشتر شرکت‌های ایرانی در پروژه‌های اقتصادی تانزانیا شد.
شهرام خاصی پور، مدیر عربی آفریقایی اتاق ایران، هم در این وبینار با اشاره به اهمیت تانزانیا به عنوان دروازه اتصال به شرق آفریقا، ثبات سیاسی رو به رشد این کشور و برخورداری آن از زیرساخت‌های حمل‌ونقل دریایی در بندر دارالسلام، گفت: این موضوع در کنار موقعیت استراتژیک و توانمندی‌های ایران، توسعه روابط اقتصادی دو کشور را از اهمیت ویژه‌ای برخوردار کرده است. با توجه به تولیدات صنعتی پیشرفته و با کیفیت ایران و نیاز‌های وارداتی و تولیدات کشاورزی تانزانیا، اقتصاد دو کشور می‌تواند مکمل یکدیگر باشد.
خاصی پور  با بیان این که حجم مبادلات تجاری ایران و تانزانیا در سال گذشته تنها 70 میلیون دلار بوده است، گفت: این میزان مبادله با ظرفیت‌های موجود فاصله زیادی دارد. مدیر عربی آفریقایی اتاق ایران در ادامه کشت فرا سرزمینی، همکاری در زمینه تولید گندم، بررسی امکان تهاتر کالا با توجه به ذخایر غنی تانزانیا و توجه به توریسم و گردشگری سلامت را از جمله راهکار‌های پیشنهادی برای افزایش سطح همکاری‌های اقتصادی میان ایران و تانزانیا برشمرد.
خاصی پور افزود: همکاری در زمینه شیلات، سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در بخش‌های داروسازی، بهداشت و درمان، صنایع غذایی، نفت و پتروشیمی، خدمات فنی و مهندسی، به‌ویژه اکتشاف و استخراج معدن، تبادل هیات‌های تجاری و مشارکت در نمایشگاه‌ها با هدف شناخت بیشتر فعالین اقتصادی دو کشور از امکانات یکدیگر می‌تواند توسعه صادرات را تقویت کند.
­مسعود برهمن، نایب‌رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا، هم در ادامه این وبینار نبود پرواز مستقیم، زیرساخت‌های حمل ونقل، مبادلات پولی و بانکی، اجرای توافقنامه‌ها و مشکلات گمرکی را از جمله موانع توسعه روابط تجاری ایران و تانزانیا برشمرد. برهمن گفت: در اتاق مشترک به دنبال تهیه نقشه راهی متناسب با مشکلات، ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های هر کشور آفریقایی هستیم تا بتوانیم افق آینده را بر آن اساس ترسیم کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران و تانزانیا ایران و تانزانیا دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور

سیدحسن مرتضوی، معاون سفارت ایران در کابل با نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات در «باغ اسلامی» این شهر دیدار و درباره توسعه روابط تجاری، اقتصادی دو کشور گفتگو کردند.

در این دیدار طرفین پیرامون موضوعات مرزی و امنیت مرزهای دو کشور، روابط تجاری و اقتصادی و همچنین تسهیل در امر صدور روادید برای شهروندان افغانستان گفتگو نمودند. 

سید حسن مرتضوی در این دیدار اظهار داشت که امنیت و آرامش در افغانستان را برای همه کشورهای منطقه مفید است؛ وی همچنین تاکید نمود در سایه آرامش و امنیت به ویژه در مرزهای دو کشور، فعالیت تجار و فعالان افغانستانی و ایرانی افزایش خواهد یافت.

این دیپلمات ارشد ایرانی با تاکید بر لزوم حمایت از تجار و فعالان اقتصادی، تسهیل در صدور روادید برای شهروندان افغانستان را امری مهم در پیشگیری از ترددهای غیرقانونی به ایران عنوان نمود.

مولوی نوراحمد اسلام‌جار نیز آرامش و امنیت را نیاز اساسی برای ترقی و پیشرفت دو کشور دانسته و تصریح نمود که حکومت سرپرست افغانستان هیچگاه به دنبال برهم زدن آرامش منطقه نبوده و نیست.

والی هرات همچنین با تاکید بر اینکه پیشرفت افغانستان و عمران و آبادانی هرچه بیشتر این کشور را از اولویت های مقامات حکومت سرپرست می‌باشد، راه‌آهن خواف، هرات را یک پروژه مهم و حیاتی برای هر دو کشور خوانده و بر لزوم بهره برداری هرچه سریعتر از این پروژه تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری